De trimsalon

De trimsalon is zo hygiënisch en modern mogelijk ingericht. Er is een speciale vloer ingelegd dat tegen een stootje kan, heel erg hygiënisch is en makkelijk schoon te houden is. Doordat er geen kieren plaats vinden in de vloer is een vlooienbesmetting uitgesloten.

Huisdieren met vlooien worden altijd als laatste op de dag gepland zodat alles extra fris achter blijft na het ontsmetten en schoonmaken.Het kan voorkomen dat de eigenaar niet wist dat zijn lieve huisdier vlooien had en midden op de dag staat. Dan wordt er na de trimbehandeling van deze klant extra gereinigd, ontsmet en in gesprayd zodat alles weer fris is voor de volgende klant!

De trimsalon wordt elke dag ontsmet en schoongemaakt aan het einde van de dag. Ook alle materialen en spullen worden dagelijks schoongemaakt en gedesinfecteerd. De trimsalon bevind zich op de begane grond. Het bad en de trimtafels zijn elektrisch verstelbaar waardoor er zo min mogelijk getild hoeft te worden. Grotere honden kunnen hierdoor zelf het bad in en uit stappen en ook zelf de trimtafel op en af stappen.

In de trimsalon zijn geen benches of wachthokken aanwezig. Honden mogen altijd los lopen in de salon als ze klaar zijn, ze staan immers tijdens het trimmen al netjes stil op tafel dan mogen ze na het trimmen lekker hun beentjes trekken in de salon of snoepjes zoeken of lekker gaan spelen. Maar mogen ook overal lekker gaan liggen om een dutje te gaan doen. Heel soms worden ze aan lang riempje vast gezet op de grond als er een andere eigenaar met hun lieve huisdier binnenkomt dit om te voorkomen dat uw huisdier de salon uitloopt.

Ook is er altijd vers water in de salon aanwezig! Er wordt gewerkt met verschillende soorten shampoos, conditioners en vachtsprays speciaal ontwikkeld op de behoeftes van uw lieve huisdier. Immers is niet elk dier hetzelfde en hebben ze dus verschillende behoeftes op het gebied van hun huid en vachtverzorging.

In de salon zijn ook al mijn diploma’s en certificaten te bekijken. Zodat u er zeker van kunt zijn dat uw huisdier in professionele handen achterlaat. Daarnaast blijf ik verschillende cursussen, workshops en opleidingen volgen om bij te scholen, omdat ik het belangrijk vind om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelen op het gebied van huid, vacht, gedrag en voeding.

Scroll naar top
× WhatsApp met ons!