De trimsalon is zo hygiënisch en modern mogelijk ingericht. Er is een speciale vloer ingelegd dat tegen een stootje kan, heel erg hygiënisch is en makkelijk schoon te houden is. Doordat er geen kieren plaats vinden in de vloer is een vlooienbesmetting uitgesloten. Huisdieren met vlooien worden altijd als laatste op de dag gepland zodat alles extra fris achter blijft na het ontsmetten en schoonmaken. Het kan voorkomen dat de eigenaar niet wist dat zijn lieve huisdier vlooien had en midden op de dag staat. Dan wordt er na de trimbehandeling van deze klant extra gereinigd, ontsmet en in gesprayd zodat alles weer fris is voor de volgende klant! De trimsalon wordt elke dag ontsmet en schoongemaakt aan het einde van de dag. Ook alle materialen en spullen worden dagelijks schoongemaakt en gedesinfecteerd.

 

Ik werk met verschillende soorten shampoos, conditioners en vachtsprays speciaal ontwikkeld op de behoeftes van u huisdier.Immers is niet elk dier hetzelfde en hebben ze dus verschillende behoeftes op het gebied van hun huid en vacht.

 

Omdat ik het erg belangrijk vind dat u lieve huisdier zich op zijn/haar gemak voelt kan ik niet altijd van te voren aangeven hoelang een trimbehandeling duurt.Als u lieve huisdier lang aanwezig is in de salon wordt er soms een pauze ingelast om u dier even rust te geven.Ook krijgt u lieve huisdier tussendoor vers water, wat lekkers, aaitjes en knuffels aangeboden!